Cikánský guláš

10. října 2009 v 15:12 |  *GULÁŠE POKAŽDÉ JINAK
Ingredience: 375 g předního hovězího 40 g rostlinného tuku 100 g cibule 7.5 g mleté papriky sůl mletý pepř 20 g rajčatového protlaku kmín 2.5 dl vývaru 100 g brambor 1 stroužek česneku majoránka 25 g slaniny 50 g žampiónů 50 g papriky 37.5 g nakládaných okurek
Postup: Na tuku osmahneme nakrájenou cibuli, zaprášíme paprikou, zpěníme, vložíme nakrájené maso, za stálého míchání osmahneme, osolíme, opepříme, přidáme protlak a kmín. Zalijeme vývarem a dusíme dopoloměkka, přidáme na kostky nakrájené brambory, utřený česnek a majoránku. Chvíli dusíme, přidáme na slanině orestované nakrájené houby, na nudličky nakrájenou papriku a na kostičky nakrájená rajčata a okurky. Vše krátce povaříme.
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama