GULÁŠ Z MLETÉHO MASA

10. října 2009 v 15:43 |  *GULÁŠE POKAŽDÉ JINAK
Ingredience:
750 g vepřového plecka (ramínka), 4 cibule, olej, sůl, česnek, paprika, pepř, kmín,
majoránka, 2 gulášové kostky, bobkový list, hladká mouka
Postup
Maso umeleme na větší kousky. Do kastrolku dáme olej a najemno nakrájenou cibuli
a necháme smažit dozlatova. Pak do ní přidáme umleté maso,přidáme papriku a orestujeme. Dále přidáme sůl, kmín, gulášové kostky, bobkový list , přidáme česnek, podlijeme vodou
a necháme dusit do změknutí. Když je maso měkké, necháme vydusit přebytečnou vodu, zamícháme asi 1 lžíci hladké mouky, podlijeme vodou a necháme chvilku povařit. Nakonec přidáme majoránku.
Podáváme s knedlíky nebo těstovinami.
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama