Hovězí ragú na houbách

10. října 2009 v 15:16 |  *GULÁŠE POKAŽDÉ JINAK
Ingredience: 1/4 kg zadního hovězího vepřové sádlo sůl vývar z kostí 7.5 dkg hřibů nebo žampiónů 1.5 kostky kostkového cukru 1/2 dl červeného vína
Postup: K přípravě hovězího ragú se nejlépe hodí pruh masa, který je přirostlý k podélné straně svíčkové. Očištěné a na kousky rozkrájené maso dusíme na sádle pod pokličkou. Je-li třeba, podléváme ho občas vývarem z kostí. Když je maso poloměkké, přidáme k němu na plátky nakrájené hřiby nebo žampióny a dusíme dále, až maso úplně změklé. Kostky půleného cukru zalejeme červeným vínem, smícháme s omáčkou z masa, necháme ještě jednou přejít var a podáváme.
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama