Indický guláš

10. října 2009 v 15:23 |  *GULÁŠE POKAŽDÉ JINAK
800 g kuřecích prsou
800 g cibule
2000 g rajčat
2 sušené chilli papričky nebo mleté chilli
olej
sůl
pepř
Postup:
Cibuli nakrájíme na kostičky, rajčata nastrouháme na hrubém struhadle tak, že nám v ruce zůstane jen slupka (slupku nepoužíváme). Z rajčat scedíme šťávu, kterou necháme stranou na pozdější podlévání.
Maso nakrájíme na větší kostky.
Na oleji osmahneme cibuli do sklovata, přidáme dužinu z rajčat, společně zarestujeme, přidáme chilli a kuřecí maso, osolíme, promícháme a dusíme do měkka. V průběhu dušení podle potřeby podléváme slitou šťávou z rajčat. Jakmile je maso měkké, je zároveň i zelenina vydušená v hustší omáčku (asi za půl hodiny), Omáčku podle chuti můžeme ještě dosolit nebo dopepřit.
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama