Jehněčí guláš s rajčaty a paprikami

10. října 2009 v 15:19 |  *GULÁŠE POKAŽDÉ JINAK
Ingredience: 3/8 kg jehněčí kýty 1 lžíce másla 1 cibule 1/2 mrkve sůl 1/2 lžičky hladké mouky mletá paprika 2 papriky (zelené) 2 rajčata zelená petrželka
Postup: Na másle zpěníme drobně pokrájenou cibuli, přidáme maso a po všech stranách je opečeme. Pak maso vyjmeme a v témž tuku osmažíme na nudličky nakrájenou mrkev, cibuli a jakmile se voda ze zeleniny odpaří, přisypeme mouku a opražíme. Zalijeme vývarem z kostí, přidáme mletou papriku, sůl a dusíme do poloměkka. Přidáme na kroužky nakrájené odjadřincované zelené papriky a dusíme společně. Asi 1/4 hodiny před podáváním pokrmu přidáme oloupaná na drobno pokrájená rajčata a dusíme asi 10 minut. Podáváme posypané sekanou petrželkou. Příloha: rýže nebo pšeničný chléb
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama