Jemný bratislavský guláš

10. října 2009 v 15:18 |  *GULÁŠE POKAŽDÉ JINAK
Ingredience: 75 g celeru 50 g mrkve 50 g okurek 50 g sterilovaných žampiónů 75 g šunky 50 g papriky 25 g rajčat 50 g šlehačky 1/4 hlávkového salátu citrón sůl bílý pepř 1/2 vejce uvařené natvrdo
Postup: Uvařený celer a mrkev nastrouháme na nudličky, přidáme spařené a na proužky nakrájené papriky, okurky, žampióny a šunku, Osolíme, opepříme a přidáme citrónovou šťávu. Vychladíme a vmícháme ušlehanou smetanu. Podáváme na salátových listech, zdobené plátky vajíčka.
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama