Pivovarský tokáň

10. října 2009 v 15:13 |  *GULÁŠE POKAŽDÉ JINAK
Ingredience: 400 g vepřového bůčku 1 lžíce oleje 1/2 cibule sůl mletý pepř 1.5 stroužku česneku 3 zrnka nového koření 1/2 lžíce strouhanky 1.5 dl piva 50 g uzeného sýra zelená petrželka vývar
Postup: Bůček zbavený kůže vykostíme a nakrájíme na proužky. Na rozehřátém oleji zpěníme nadrobno nakrájenou cibuli, přidáme maso, ze všech stran zprudka opečeme dozlatova, podlijeme vývarem, opepříme, přidáme česnek utřený se solí, nové koření a dusíme téměř doměkka. Pak šťávu zahustíme strouhankou, zalijeme pivem a povaříme. Příloha: brambory a porce sypeme strouhaným sýrem
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama