Rybí paprikáš

10. října 2009 v 15:19 |  *GULÁŠE POKAŽDÉ JINAK
Ingredience: 400 g rybího filé 1 dl smetany 1/2 lžíce hladké mouky 1/2 cibule 1/2 lžíce mleté papriky 1 lžíce vepřového sádla nebo másla mletý pepř sůl citrónová šťáva
Postup: Rybí filé pokapeme citrónovou šťávou, osolíme a dáme asi na 1 hodinu odležet do chladna. Zatím jemně nakrájíme cibuli, zpěníme ji na sádle, přimícháme mletou papriku a krátce zamícháme. Mírně podléváme a dusíme na malém plameni. Na tento základ vložíme rybu a po 10 minutách ji zalijeme smetanou, ve které jsme rozmíchali mouku. Rybu dodusíme na mírném ohni do měkka, omáčku dochutíme citrónovou šťávou a solí. Příloha: tarhoňa, rýže nebo noky
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Komentáře

1 Veronika Veronika | Web | 10. října 2009 v 15:27 | Reagovat

Musí to být dobrota :-)

Nový komentář

Vezměte na vědomí, že diskuse je moderována. Než se nový komentář začne zobrazovat, musí jej nejdříve schválit autor blogu.

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama