Vepřové ragú se špagetami

10. října 2009 v 15:15 |  *GULÁŠE POKAŽDÉ JINAK
Ingredience: 1 cibule olej 2 lžíce mrkve nakrájené na kostičky 3/8 kg vepřového plecka mletý pepř špetka nového koření sůl 2.5 zrnka celého pepře 1 bobkový list vývar 1/2 lžíce kečupu 1/2 lžíce rajčatového protlaku 1/2 lžíce hořčice 1/8 l bílého jogurtu hladká mouka
Postup: Cibule nakrájíme a zpěníme na oleji. Přidáme mrkev nakrájenou na kostičky a po osmahnutí přidáme vepřové plecko nakrájené na proužky. Když maso dostane barvu, přidáme trochu mletého pepře a špetku nového koření, trochu soli a do gázy svázaná zrnka pepře a bobkové listy. Podlijeme vývarem a dusíme do poloměkka. Pak přidáme kečup, rajský protlak a hořčici a dodusíme. Nakonec přidáme bílý jogurt a zahustíme hladkou moukou rozkvedlanou ve vodě. Povaříme a dochutíme trochou polévkového koření. Příloha: špagety
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama