VEPŘOVÝ CHILLI GULÁŠ

10. října 2009 v 15:47 |  *GULÁŠE POKAŽDÉ JINAK
Ingredience:
1000 g plecka, 750 g nakrájené cibule, sůl, chilli koření podle chuti, kečup, olej
Postup:
Nejdříve oloupeme a nakrájíme cibuli, vepřové maso pokrájíme na kostky. V kastrolu rozpálíme olej, přidáme cibuli a orestujeme. Poté k ní přidáme maso a také orestujeme. Osolíme, přidáme chilli koření, zalijeme kečupem a dusíme za občasného podlévání vodou do změknutí. Cibule by měla udělat hustou omáčku.
Podáváme s chlebem nebo s topinkami, ale v tom případě pozor na česnek, aby nepřebil chuť guláše.
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama