Jaroslavický kapr

23. října 2012 v 22:28 |  *RYBY
6 porcí kapra s kůží
50 g másla
2 dl bílého vína
4-5 ks cibule
1 lžička sladké papriky
1 lžička pálivé papriky
mletý pepř
kmín
sůl
Kapra s kůží naporcujeme, osolíme a vložíme ho do máslem vymazané zapékací nádoby
kůží nahoru. Posypeme nejprve pálivou paprikou, pak pepřem, sladkou paprikou, kmínem
a zasypeme kolečky cibule. Zapečeme 15-20 min., kapra otočíme, znovu okořeníme (už bez
kmínu a cibule), podlijeme vínem a pečeme, až cibulka zezlátne. Podáváme s čerstvým chlebem.
obr.infonet
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama