Listopad 2012

Sirup z agáve

11. listopadu 2012 v 10:08 *JÍDLO JAKO LÉK
Jedná se o sladkou šťávu z kaktusu, která vytéká z listů po jejich naříznutí. Obsahuje velké množství fruktózy, menší množství glukózy a sacharózy. Sirup má nízký glykemický index a je vhodný také pro diabetiky. Velmi dobře se tráví, podporuje metabolické funkce, čištění krve a má protizánětlivé účinky. Při použití stačí malé množství, podstatně menší oproti cukru, medu nebo obilnému sladu.

info - vitalia.cz

Listí z černého bezu - léčí ostruhy

11. listopadu 2012 v 9:38 *JÍDLO JAKO LÉK
Listí černého bezu / bezinky /rozmixovat, povařit, případně scedit. Obklad vložit do horkého roztoku, přiložit na ostruhu na noc, na to silonový sáček a dobře ovázat. Po 15-20 dnech ostruha natrvalo zmizí. Lze úspěšně použít i na oteklý kloub při dně.


Cibule a česnek - lék na bradavice

11. listopadu 2012 v 9:31 *JÍDLO JAKO LÉK
Malinký kousek cibule náplastí přilepíme na bradavici, nejlépe přes noc. Vydržet, opakovat postup asi týden, pak se sama odloupne.

Česnek nakrájíme na plátky a zalijeme octem. Necháme 7 dní v uzavřené lahvičce.
Potom přikládáme každý večer na bradavici. Zabalíme, aby z bradavice česnek nespadl.

obr.infonet

Možný konec rakoviny již za 3 dny?

8. listopadu 2012 v 2:04 *JÍDLO JAKO LÉK
Recept:
Javorový sirup a jedlá soda 3 díly javorového sirupu a jeden díl jedlé sody (soda bicarbona) smísit (např. 15 lžiček sirupu a 5 lžičeksody) a promíchat, dát poté v kastrůlku a pět lžiček sody) a promíchat,dát poté v kastrůlu na sporák, zahřívat 5 minut nepříliš silně, aby teplota sirupu nepřesáhla 40stC, dokud směs poněkud nezahoustne. Na počátku může být užíváno častěji, např.3x denně jedna čajová lžička. Jinak stačí brát 1 čajovou lžičku 1x denně, dlouhodobě. Může být rozpuštěna
ve vodě nebo třeba namazána na chléb. Javorový sirup může být případně dočasně nahrazen medem. Obecně platí:
nejíst jinak žádný cukr v nápojích ani v pokrmech, s výjimkou trošky ovoce. Tato léčba je založena na tom, že rakovinové buňky milují cukr, který do sebe vtahují. Javorový sirup obsahuje čistou glukózu, takže tuhle podmínku dokonale
splňuje. Tak se látka dostane přesně do centra nádoru. Jedlá soda pak dokáže díky obrovskému obsahu kyslíku rakovinový nádor doslova rozbít zevnitř. A to už během prvních tří dnů. Dochází tak k naprosté likvidaci nádoru v jakémkoli
stádiu, tedy i v konečné fázi rakoviny.
Konec zhoubné rakoviny ! - určeno pro všechny pacienty.Obecně platí: nejíst jinak žádný cukr v nápojích ani v pokrmech, s výjimkou trošky ovoce.


info-e-mail


Hlavní funkcí javorového sirupu je očista organismu. Spolehlivě pročisťuje ledviny, trávicí trakt a buňky celého těla, vyplavuje toxiny, zlepšuje krevní oběh, nervovou soustavu a působí také jako elixír mládí. Je pravdou, že doprovodným příznakem konzumace javorového sirupu je úbytek na váze. Ovšem stejně jako u notoricky známých prášků na hubnutí, ani v tomto případě se nemůžeme spoléhat, že někdo odvede práci za nás. Javorový sirup je pouhým pomocníkem při redukci váhy, vhodným doplňkem pestré a vyvážené stravy a přiměřeného pohybu. Jedině tak si udržíme stálou hmotnost a zdraví. info - topzine.cz



obr






Citronové rozinky - Stop chřipce

6. listopadu 2012 v 23:55

Balíček rozinek spaříme horkou vodou a dáme do malé misky. Na ně vymačkáme šťávu z 2 citronů
a necháme několik hodin nasáknout. Vitamin C se naváže na hroznový cukr
a má pak větší účinek v našem organismu. Každodenní "zobání" těchto rozinek je skvělou prevencí proti infekci.

Chléb bez hnětení

6. listopadu 2012 v 0:21 *Chléb - pečivo
1: Chleba kyne 8-12h, takže příprava je ideální ráno před odchodem do práce nebo naopak
v pátek večer před sobotním ranním pečením. U jednotlivých kroků je čas, který vám to zabere, abyste
se nelekli, že je to moc složité

Ani moc nádobí nenaděláte. Na celé pečení budete potřebovaí: mísu, gumovou stěrku, hrnek
250ml, vál, skleněný pekáč s poklopem nebo hrnec s pokličkou vhodný do trouby (prostě cokoliv
zavíratelné objemu cca 2l

Jeden chleba včetně el. energie vychází na 15Kč

Nasypeme do mísy a nasucho zamícháme:
- 3 hrnky hladké mouky (hrnek obyč cca 250ml, mouka obyč, v případě tmavé chlebové, špaldové
atd. chleba tolik nenakyne a je tužší a uvnitř vlhčí)
- 1 lžička sušeného droždí ( na dva chleby rozdělím napůl jeden pytlík, ale jsou to potom spíš 2
lžičky na každý chleba)
- 1,5 lžičky soli (osobně dávám 2 lžičky)
- 1 lžička drceného kmínu (osobně dávám 2 lžičky)
- Podle chuti můžete přimíchat cibulku, česnek, bylinky, semínka, škvarky…
Do zamíchané směsi nalijeme 1,5 hrnku vody (přiměřeně, přiměřeně, raději hustší, líp se s ním pak
dál pracuje).
Vznikne nevzhledné těsto, které přikryjeme utěrkou

vracíme se k těstu po 8-12ti hodinách:

Těsto vyndáme na pomoučený vál a gumovou
stěrkou nebo pomoučenýma rukama roztaháme
na placku cca 2-4cm tlustou.Necháme 15min odpočívat

Těsto přeložíme na třetiny "zvrchu a zespodu" a
na třetiny "zleva a zprava".
…………………………………….. 0,5min práce
Necháme 30min zakryté utěrkou odpočívat.
Poté ještě dalších 30min, ale to už si zapneme
troubu na 230°C a tu druhou p ůlhodinu v ní
necháme nahřát pekáč s pokličkou

Přendáme do horkého pekáčku. Můžeme zase
nahoru něčím posypat.
…………………………………….. 0,5min práce
Pečeme 30min při 230°C. Pak sundáme
pokličku a pečeme ještě dalších 15min

info - e-mail